Mobil alkalmazások

DS Audio


Audio

DS Photo


Photo

DS Video


Video

DS Download


Download

DS Cloud


Cloud

DS audio

Synology nas

Hallgasd zenéid bárhol-bármikor

Az új Synology nas Audio Station személyes könyvtárat biztosít saját zenei gyűjteményedhez. Állíts össze egyedi lejátszási listákat a reggeli kocogáshoz, vagy a hétvégéhez, és a DS audio még a zeneszöveget is képes megjeleníteni a tökéletes szórakozáshoz, énekelgetéshez! Még ha az óceán mélyen egy tengeralattjáróba is vagy bezárva, ahol nincs hálózat, a DS audio életben tartja a zenéidet a számodra.

Synology nas

  • Egyedi zenegyűjtemények készíthetőek a közös zenéken túl, más felhasználó nem látja a saját zenéidet, lejátszási listáidat
  • Szinkronizált lejátszás több AirPlay eszközre – minden szobában egyszerre szól ugyanaz a zene, pl. házibuli esetén
  • Zeneszöveg megjelenítése az Audio Station és DS audio alkalmazásokban, a szöveg szerkeszthető az Audio Station-ben
  • A zenék iOS alatt a készüléken is tárolhatóak és lejátszhatóak akkor is, ha nincs hálózati kapcsolat
  • A DS audio ezentúl iOS és Android készülékek mellett már Windows Phone operációs rendszerre is elérhető

 

 

Gyors letöltés

A DS audio iPad/iPhone/iPod touch, Android és Windows Phones eszközökön működik. Az alkalmazás ingyenesen elérhető az Apple App Store, Google Play és Windows Phone Store áruházakban. Beolvashatja a lenti QR-kódot is az azonnali letöltéshez.

iPhone/iPad Android Windows Phone 

DS photo+

Synology nas

Rögzítsd a fontos pillanatokat!

Ha otthon kisbaba vár, pontosan tudod, hogy minden egyes pillanatot érdemes rögzíteni. Minden fénykép idővonalra tehető, így tökéletesen dokumentálhatod a növekedést. És meg is oszthatod másokkal Synology Nas segítségével.

Kapd el és oszd meg legjobb pillanataidat!

Még mindig albumok szerint nézegeted a fotóidat? Szeretnél kipróbálni egy másik lehetőséget, hogy megtalálj egy korábban megismert barátot, vagy egy távoli helyet, ahol már voltál? Kérésedre a Photo Station automatikusan egy idővonal mellett helyezi el az albumjaidat. Mozgasd az idővonalat, hogy egy teljes hónap, vagy év felvételeit megtekinthesd! Számos teggelési lehetőség is rendelkezésedre áll, hogy megtalálj egy keresett képet másodperceken belül. Megjelölheted a Grand Canyon-hoz vezető utadat a Google Maps-en, vagy az automatikus arcfelismerésre bízhatod családtagok, barátok megkeresését a képeken. A Te saját online képgalériád most tökéletesen fel van rá készülve, hogy megoszd a világgal

Multimedia_slider_ds_photo_2

Azonnali feltöltés & megosztás

  • A beépített idővonal kronológiai sorrendben, a pontos földrajzi helyszínnel együtt jeleníti meg az albumokat
  • Jelölj be személyeket, földrajzi helyeket, adj meg leírásokat a fotók hatékony rendszerezése érdekében
  • DS photo+ mobil alkalmazás iOS, Andorid és Windows Phone operációs rendszert futtató mobil eszközökre

Gyűjtemények offline megtekintése

Akkor is újra megtekintheti az iOS eszközökre előzőleg letöltött képeket, amikor repülőgépen utazik vagy internetkapcsolat nélküli helyen tartózkodik. Kiválaszthatja, hogy a legnagyobb kényelem érdekében a képek manuálisan vagy automatikusan legyenek letöltve a mobileszközökre.

Nagyképernyős élmény

A DS photo+ nagyképernyőn jeleníti meg az Ön fényképeit az AirPlay a Google TV használatával. Most egyszerűbben megoszthatja a nyaralás pillanatait barátaival vagy a családtagjaival, mint valaha.

Gyors letöltés

A DS photo+ iOS eszközökön, Android eszközökön és Windows Phones eszközökön áll rendelkezésre. Az alkalmazás ingyenesen elérhető az Apple App Store, Google Play és Windows Phone Store áruházakban. Beolvashatja a lenti QR-kódot is az azonnali letöltéshez.

iPhone/iPad Android Windows PhoneDS Video

Synology nas

Érd el otthoni videóidat DS video-val!

Egy mobil mozi, TV-szett és otthoni videógyűjtemény, amit út közben használhatsz. Minden videó átláthatóan elrendezett, és bármikor lejátszható. Ez az élvezetes videóstreamelő alkalmazás iOS-on, Androidon és Windows Phone-on is elérhető.

 

TV-szett mindenkinek, mindenhol

A többféle TV-streamelési lehetőséggel a családtagok, barátok is megnézhetik út közben az általuk kiválasztott TV-programot. Olyan, mintha lenne egy bárhová elvihető, mindenki által használható TV-szetted.

 

DS video mint AirPlay-távvezérlő

Teremtsd meg a házimozi élményt mindenhol olyan filmekkel, TV-műsorokkal, amiket szeretsz! A DS video lehetővé teszi videók streamelését AirPlay-en keresztül is. Akár otthon, kényelmesen, akár egy barátnál történő látogatás során, a teljes képernyős vizuális élmény kívánság szerint rendelkezésre áll.

DS Download

Synology nas

Irányítsd letöltéseidet!

Maradj képben, és irányítsd egyszerűen letöltéseidet mobil készülékeddel! A Synology DS download-dal megtekintheted letöltéseid, új letöltési feladatot indíthatsz, és beállíthatod a sávszélesség-felhasználást is, amíg úton vagy. Ez a hasznos eszköz már Android okos-telefonokon, tableteken és iOS-készülékeken is alkalmazható.

Útközben elindított letöltéseid hazaérve már le is játszhatod

Indítsd el a letöltést mobil készülékeden, és mentsd közvetlenül a DiskStation-re! A DS download lehetővé teszi, hogy a célfájl URL-jét a beépített böngészőbe gépeld. Kezdd el letöltésed, amíg távol vagy, és mire hazaérsz, már meg is tekintheted!

DS Cloud

Synology nas

Végre egy alkalmazás, ami szinkronizálja a felhőben lévő fájljaim!

Legyen a Synology DS cloud a bőröndöd az útra! Ez az alkalmazás arra hivatott, hogy szinkronizálja fájljaidat iOS- és Android-készülékekre. Így a fájlokat mindig legutóbbi verzióikban viheted magaddal. Az SSL titkosítás biztosítja, hogy szigorúan magánfelhasználásra szánt fájljaid azok is maradjanak, bárhol is vagy.

Szinkronizálj úgy, ahogy akarsz!

Okos-telefonod vagy tabletet tárhelyétől függően meghatározhatod a szinkronizálás kereteit fájltípus és fájlméret megadásával. Még azt is kikötheted, hogy a szinkronizálás csak elérhető WiFi-kapcsolat esetén valósuljon meg.