A rendszergazdáknak is kijár a jó klíma, akár otthon is!

Olyan a helyzet, hogy aki teheti, az otthon dolgozik. Én is home officeba kényszerültem, amit egészen élveztem is az első meleg nyári napig. Akkor jöttem rá, hogy egészen más, mikor kora reggel a hűvősben dolgozni megyek és este a szintén hűvösben jövök haza, mint mikor egész nap a lakásban izzadok.

Nagyjából 1 hét telt el a nyárból, mikor úgy döntöttem, hogy nekem ez nem megy, klímára van szükségem.

Szerencsére, mostanában mindent meg lehet venni online, ezért el is kezdtem keresgélni, hogy találjak egy megfelelő klímát a dolgozószobámba.

Jó lett volna, ha mindenhova kerül klíma, de mégiscsak a dolgozószoba volt most a legfontosabb, hiszen itt nem tudtam megmaradni szonte egész nap.

A klimaglobal.hu oldalán találtam meg végül azt a klímát, amit nekem teremtettek. Árban pont megfelelő, és nem csak hűt, hanem fűt is.

Azonnal meg is rendeltem. Ezen az oldalon 100000 Ft-os határig utánvéttel is lehet fizetni, de én jobb szeretem előre kifizetni a termékeket. Ezért ki is fizettem, gyorsan meg is rendeltem. A szállításról minden információt megkaptam e-mailben, már csak a klíma beszerelés volt hátra.

A klíma beszerelés már egy kicsit nehezebb dolog, hiszen nem mindegy, ki végzi, jól kell dolgoznia az illetőnek, hogy később ne legyenek gondok a klímával a klíma beszerelésből adódóan.

A cég Komárom-Esztergom és Győr-Moson-Sopron megyében vállal szerelést, ami nekem pont jó is volt. Ezért egyeztettem velük, hiszen szerintem sokkal egyszerűbb, ha ugyanazzal a céggel végeztetem a beszerelést, mint akiktől vásároltam, mintha elkezdenék egy szerelőt is keresni.

Sikerült is egy jó időpontot egyeztetni, amikor kivonultak és felszerelték nekem a klímát. Meglepően gyorsak voltak, kifejezetten hamar kész lettek a szereléssel. A munka jellegéhez képest halkan dolgoztak, mindent hoztak magukkal. Igazán lelkiismeretes, profi szerelők dolgoztak a klímával, tökéletesen sikerült is felszerelniük, még nagy kupit sem hagytak.

Nekem már csak az a dolgom, hogy élvezem, hogy a klíma nyáron hűt, télen pedig fűt. Sokkal kényelmesebb most már itthonról dolgozni, nem is hiányzik az iroda.