Hiába a hálózati adattárolás, táskára azért szükség van

A hálózati adattárolás jó dolog. Főleg azért, mert a segítségével nem feltétlenül kell annyi dolgot cipelni magunkkal, ha pl. munkába megyünk. De persze hálózati adattárolás ide vagy oda, nem ússzuk meg (főleg nőként), hogy mindig ötezer dolgot kelljen ide-oda cipelgetni magunkkal. Úgyhogy táskára mindig szükség van. Az enyém (a jó nagy, amibe minden belefér) pedig most elszakadt, úgyhogy újra lenne szükségem. Az egyik barátnőm javasolta, hogy nézzek körül az Anna táska weboldalon.

Az Anna táska oldala olyan, mintha egy elegáns butikban vásárolnál

Az Anna táska egy táskákat, és egyéb termékeket (övek, pénztárcák) forgalmazó internetes áruház. Kínálatukban rengeteg gyönyörű, kiváló gyártóktól származó táska közül válogathatunk. Kereső és szűrőlehetőségeik pedig nagyszerűek, így könnyű szerrel megtalálhatjuk azt, amit éppen keresünk.

A webáruház kinézete gondoskodik arról, hogy a vásárlás az otthon kényelméből éppen azt a kellemes élményt nyújtsa, amit egy butikban sétálgatva is érezhetünk. A menüsáv (halvány rózsaszín és szürke), valamint a betűk (sötétbarna és fekete) elegáns színei igazán kifinomult és nőies hatást eredményeznek, ami tökéletes összhangban van az áruházban forgalmazott termékekkel. (Bár természetesen férfiaknak való holmikat is tudunk innen vásárolni.) A termékek képei pedig zseniális minőségűek és pont megfelelő méretűek ahhoz, hogy a vásárlás élmény és ne nyűg legyen.

Gyönyörű táskák az otthon kényelméből

Az Anna táska kínálatából tehát meseszép, márkás táskákat válogathatsz anélkül, hogy egyetlen lépést is kéne tenned azért, hogy bemenj egy üzletbe. Áraik – főleg ahhoz képest, hogy milyen márkákkal dolgoznak – abszolút kedvezőek, és a csomag kiküldésének díja sem túl magas.

A csomagod átvételének módját két lehetőség közül választhatod ki. Az egyik a házhoz szállítás, amit az üzlet a GLS segítségével végez el. A másik pedig a szintén sok cég által használt Pick Pack Pontos átvétel, ami kényelmesebb lehet, mint a sima házhoz szállítás abban az esetben, ha nem tudsz mindig otthon ülni, és várni a futárt. Nekem nagyon tetszik, hogy az Anna táska gondol arra is, hogy nem mindenki engedheti meg magának, hogy otthon vár egy csomag házhoz szállítására.

A hűségprogram miatt érdemes lehet saját fiókot létrehozni

Az Anna táska oldalán nem kötelező regisztrálni ahhoz, hogy vásárolni tudj. Azonban érdemes lehet saját fiókot regisztrálni akkor, ha úgy érzed, nem csak egy-két alkalom lesz, amikor innen fogsz vásárolni. A regisztrált, saját fiókkal rendelkező vásárlóknak ugyanis lehetsőégük van részt venni az üzlet szuper hűségprogramjában.

A program részleteivel az Anna táska weboldalának “Hűségprogram” menüpontjára kattintva ismerkedhetünk meg jobban. A programban való részvétel egyetlen feltétele az oldalon való regisztráció (meg persze az is, hogy vásárolj 🙂 ). A program működése a megszokottak szerint megy: vásárlásaid után az összegtől függően bizonyos mennyiségű hűségpont a jutalmad. Pontjaid aktuális mennyiségét a fiókodban követni is tudod, az újabb vásárlásoknál pedig lehetőséged van arra, hogy pénzbeli kedvezményre váltsd be őket. Azt, hogy egy vásárlásnál akarsz-e pontot beváltani, és ha igen, akkor mennyit, te döntheted el. Ahogy azt is, hogy bizonyos határidőn belül mikor váltod be a pontjaidat. Lehetőség van tehát gyűjtögetni őket addig, hogy nagyobb összegű kedvezményre is beválthatók legyenek. Fontos, hogy ha beváltanál pontot, azt még a fizetés előtt kell jelezned az erre szolgáló rubrika kipipálásával.

Ha esetleg felkeltette érdeklődésedet a hűségprogram, az annataska.hu “Hűségprogram” menüpontjában minden szükséges infót megtalálsz!

Az Anna táska összességében egy szuper webáruház. Én szerintem el is döntöm, pontosan milyen legyen az új pakolós táskám. Bár a széles termékkínálat alapján ez nem lesz egyszerű feladat…