Informatikusból étteremtulajdonos – az én karriertörténetem

Dealer - Gastro & Ice Dealer

Ahogy a címből is kiderül, az eredeti végzettségem szerint informatikus vagyok, azonban egy évvel ezelőtt megnyitottam a saját éttermemet. Nem árulok el nagy titkot azzal, ha azt mondom, hosszú utat tettem meg idáig.

Korábban számítógépek és hálózati adattárolók között töltöttem a mindennapjaimat, azonban egy idő után rájöttem, hogy ez nem az én utam. Egyre jobban kezdett érdekelni a vendéglátás, így hát szerencsét próbáltam.

Az étterem konyhai részének kialakításában nagy segítségemre volt az rdealer.hu, vagyis a webshop, amely konyhai gépeket árul vendéglátóipari egységek számára.

A Dealer – Gastro & Ice Dealer webáruház hatalmas választékkal rendelkezik konyhai gépek terén, ráadásul a termékei megfizethető áron érhetők el. Ezáltal az rdealer.hu lehetővé teszi a szűkebb anyagi kerettel rendelkező vállalkozók számára is az üzletük beindítását.

Mindez úgy lehetséges, hogy a Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalon megvásárolható konyhai gépek között szerepelnek új és használt termékek is. Sőt, még azt is megadhatjuk a keresés során, hogy milyen árkategóriában keresünk gépeket, így az oldal csak azokat fogja kilistázni, amelyeket meg is tudunk fizetni.

Az rdealer.hu oldalon valóban széleskörű a kínálat. Vásárolhatunk előkészítő, csomagolástechnikai és húsipari gépeket, de elérhetőek fagylaltgépek, hűtési-fagyasztási berendezések, illetve sütés-főzésre alkalmas gépek is.

Ha a menüben kiválasztjuk, hogy ezek közül melyik kategória érdekel bennünket, rögtön láthatjuk, hogy az egyes termékcsoportokon belül is milyen sok választási lehetőségünk van. Ha például a húsipari gépekre kattintunk, ebben a menüpontban találhatunk húsdarálókat, csontfűrészeket és egyéb hasznos kellékeket is.

A Dealer – Gastro & Ice Dealer segítségével minden vendéglátós könnyedén szerezheti be a konyhai gépeket, amelyek hozzájárulnak majd üzletük felvirágoztatásához!