A zenekaros pólókat is lehet a lolmarkt.hu-ról rendelni

Valószínűleg manapság senkinek sem ismerős a probléma, hogy a telefonunk, számítógépünk vagy egyéb elektronikus készülékünk memóriája véges, néha fájlokat vagy adatokat kell törölni ahhoz, hogy újakat hozhassunk létre. Már sok éve felfedeztem, hogy ez a probléma kiküszöbölhető azzal, ha online adattároló felületekre töltöm fel a képeimet, videóimat, dokumentumaimat. Így az online térben tudom őket tárolni anélkül, hogy foglalnák a helyet a telefonomon vagy laptopomon. A zenekarommal is eldöntöttük, hogy közös Dropboxot fogunk használni, ahova minden anyagot, demot, felvételt, képeket, videókat, dokumentumokat feltöltünk és így ezek minden tag számára bármikor elérhetők lesznek. Ez a rendszer nagyon jól működik, a fájljainkat könnyen megtaláljuk, amikor csak akarjuk.

A legutóbbi fájl, amit feltöltöttünk, az egy Excel táblázat volt, amibe a póló- és egyéb logós ajándéktárgy-eladásainkat írjuk. Nagyon izgalmas volt életünkben először legyártatni saját logós pólókat, kitűzőket, matricákat, teljesen felemelő érzés a kezedben tartani a saját zenekarod termékeit. Ilyen saját logóval, felirattal vagy mintával ellátott ajándéktárgyakat egyébként bárki tud gyártatni, rengeteg cég foglalkozik ezeknek a nyomtatásával és tervezésével. Nem volt mindegy nekünk, hogy milyen minőségűek lesznek a pólók, akár az anyagról, akár a mintáról legyen szó, hisz ez az egyik legkelendőbb zenekari ajándéktárgy. Nekünk is fontos, hogy minél többen támogassanak minket ez által is, úgyhogy már csak ezért is muszáj jó minőségű termékeket árulnunk. A pólóinkat a lolmarkt.hu oldalról rendeltük, mert ők minőségi pamut anyagra vállalnak tartós mintanyomást kedvező áron.

A dobosunk találta az oldalt a neten, mert minden zenekartagot arra buzdítottunk, hogy keressen pólónyomó cégeket, hogy megtalálhassuk a legjobb minőségű, leggyorsabban és precízebben dolgozó és persze ár-érték arányban is kiemelkedő céget. Így jutottunk el a lolmarkt.hu-ra és nem is bántuk meg a döntést, hogy tőlük rendeltünk. Többen is hozzánk fordultak már a kérdéssel, hogy hol lehet ilyen jó minőségű pólókat nyomtatni kisebb vagy akár nagyobb mennyiségben is. Bátran irányítottuk őket a lolmarkt.hu-ra, mert minket abszolút meggyőztek. Körülnéztem az oldalon és egyébként a fő profiljuk nem az egyedi logós pólók és egyéb ajándéktárgyak nyomása, hanem rengeteg vicces, jópofa és szívhez szóló feliratú póló és pulcsi közül lehet válogatni a webshopjukban női és férfi kivitelben is. A minták és feliratok a következő kategóriákba vannak sorolva, így bárki könnyen megtalálhatja, amit keres: alkohol, család, explicit, feliratos, film, hobbi, internet, legénybúcsú, leánybúcsú, magyaros, munka, páros és poén.

A pólókon és pulcsikon kívül még napszemüvegeket és vászontáskákat is gyárt a cég. Aki esetleg hasonló területen keres munkát, azok számára ott van az “Álláslehetőség” menüpont, ahol naprakészek lehetünk a megüresedett pozíciókkal kapcsolatban. Most épp nem keresnek munkatársat, de érdemes rendszeresen visszalátogatni az oldalra és megnézni, mert nagyon jó csapatnak tűnnek. Az ország több pontján is működnek az üzleteik, így van lehetőség személyesen is ellátogatni hozzájuk.