A tárolás minden formában fontos

Amióta számítógépek megkezdték létezésüket, egyre kevesebben nyomtatnak illet hívják elő a fényképeiket. Ahogy a számítástechnika fejlődésnek indult, úgy nőttek a tárhelyek, egyre nagyobb dokumentumok és egyre jobb felbontású képeket tudunk tárolni a számítógépen vagy egy – egy szerver segítségével online felületeken. Ez nem csak költséghatékony, de mindenképpen környezetbarát is. A kevesebb papír használata mindenképpen a mai világban nagyon fontos, a környezettudatosság nem csak az újra hasznosításban mutatkozik meg, hanem, hogy az adatokat tárolókon hordozzuk és onnan nézzük keressük vissza nem papír alapon. 
Azonban vannak olyan iratok, amelyeket nyomtatva papír alapon kell kezelni és ennek tárolását is meg kell oldani.

Munkám során pont egy ilyen egységben jártam, ahol irattározással foglalkoznak és ezáltal rengeteg felhalmozott dokumentummal találkoztam. 
Raktártechnika felsőfokú megoldásával volt dolgom, és ahogy az ügyintéző felvilágosított, most eszközölték eme remek rendszert.

Régóta kerestek egy céget, ahol minden kritériumoknak megfelelő, magas minőségű és összetett raktározási elemeket forgalmaznak. Ezt az internet segítségével meg is találták, a cég polcrendszerek és raktári állványokkal foglalkozik, a gyártástól a helyben való összeszerelésig, minden igényt kielégítenek. Pont egy ilyen többfunkciós, remek cégre volt szükségük, aki a minden kívánságukat teljesíteni tudja.

Raktártechnika mindenek előtt, a vevők érdekeit előtérben tartva.

Egymással kompatibilis polcrendszerek, melyek különböző fémek megmunkálásával jön létre, merevítőket alkalmazva, mely polcrendszer fajtától függetlenül lehetővé teszi a nagyobb teherbírást, ezáltal még jobban ki lehet használni az adott polcrendszert. Törekedtek arra, hogy minimális mennyiségű anyag felhasználásával erős, és kis helyet foglaló rendszert tudjanak kialakítani, ami sikerült is.

A cégnek remek online oldala van, ahol nagyon egyszerűen el lehet igazodni, mesélte el a körbevezetőm. Így számukra is nagyon könnyű volt a megfelelő polcrendszert kiválasztaniuk.

Raktártechnikára szakosodott a cég a profizmusuk megkérdőjelezhetetlen. Ahogy ez már abból kiderült, hogy milyen remek honlapjuk van, könnyen kezelhető, minden terméküket fényképpel ellátva jelenítenek meg, melyhez leírásokat csatolnak, ezzel is megkönnyítve vásárlóik döntését. Aki esetleg járatlan lenne a polcrendszerek világában itt ki tud igazodni, amennyiben mégsem menne egyszerűen ez, akkor nagyon kedves ügyfélszolgálatos kolléganőik vannak, akik készséggel állnak a vásárlók szolgálatára és minden kérdésre nagy szakszerűséggel tudnak válaszolni.

Rengeteg pozitív ismérvvel bír a cég.

Ahogy árajánlatot lehet tőlük kérni, már az profizmusra utal, mikor elküldi a vásárló a jelentkezését az árajánlat kérésre, ezek után egy kedves munkatársnőjük felveszi az ügyféllel a kapcsolatot, és egyeztet egy személyes beszélgetést, amikor is a műszaki kollégája kimegy helyszínre és felméri az adott helyiséget, és ennek tükrében készül el egy látványterv és egy árajánlat.

Ez történt annál a raktárnál is, ahová én is ellátogattam. Itt is megtörtént a személyes találkozás a műszakos szakemberrel és a cégvezetővel, akik átbeszélték, hogy az árajánlatban kért polcrendszer tökéletesen alkalmas az iratok tárolására. A műszaki szakember segített megtervezni és a vezető gondolatát tovább szőtte a polcrendszer elhelyezését illetően, hogy a helykihasználás maximálisan történjen. A cégvezetőnek ez rendkívüli módon tetszett, hogy meghallgatták ötletét és ezt tovább gondolva egy még jobb megoldást tudnak kihozni a helyiség adta paraméterekből.

Fontosnak tartották, hogy ha már iratmegőrzéssel foglalkoznak, akkor a maximális kapacitással tudjanak működni és ebben a rendszert forgalmazó cég teljesen tudott azonosulni és az igényeket kielégíteni. 
Miután megtörtént a személyes térfelmérés, rövid időn belül meg is érkezett az árajánlat és a látványterv, így már szemmel látható volt a térkihasználás, mely teljes mértékben megtörtént. Erről én magam is meggyőződhettem személyesen, ezen látogatásom alkalmával. Mivel nem csak rugalmas a cég, hanem ár érték arányban, nagyon kedvező áron szolgáltatja a termékeiket, ezért a választás rájuk esett.

Ha már kinyomtatjuk iratainkat és ezeket az iratokat, irattározzuk és raktározzuk, akkor mindenképpen egy ilyen helyen tudom ezt elképzelni, ahol a fontos dokumentumok méltó helyen, nagy teherbírású polcokon helyezkednek el. Ezt az én általam felkeresett irattár tudja és szem előtt is tartja minden esetben, akik az új polcrendszerükkel és az azt forgalmazó céggel is teljes mértékben meg vannak elégedve.