Születésnapi meglepetés…nyeregtáska

cake-219595_640Nagy buli volt a hétvégén, mert a barátnőm 30 éves lett. Ez is azt hiszem ugyan olyan nagy esemény, mintha az ember 18 éves lenne.

A barátságunk

Már jó ideje barátok vagyunk, még a középiskolában indult a barátságunk. Emlékszem, mikor még a tini éveink voltak, és együtt jártunk szórakozni, házibuliba…Nem gondoltam volna, hogy lesz olyan barátom, aki az egész életemen elkísér. Neked van ilyen barátod?

Az idő persze telt, múlt, közben férjhez mentünk, mindegyikünknek családja lett. Igaz, attól még, hogy vannak férjeink, ha tehetjük időnként csapunk egy egy csajos estét.

A hosszú kapcsolat titka

Nem érzem rossz dolognak, ha egy hónapban egyszer a fiúk nélkül megyünk szórakozni, főleg ha mondjuk koncertre megyünk, a kedvenc együttesünkére, ahol úgy is csak a fancsali képüket néznénk. Miután már elég nagyok vagyunk, tudunk vigyázni magunkra.

A főiskola után a baráti társaságunk gyarapodott még 2 baráttal, így ha szórakozásról van szó, akkor négyen megyünk. Jó is, mert egy kocsiba pont beférünk kényelmesen, és mindig van aki vezessen.

A szülinapi buli

Zsuzsi 30 éves lett. Azt hiszem igen szép szám, persze nem azért, mert olyan öreg lenne. Szerettük volna meglepni, de előtte nincs titok, mindig rájön mindenre. Viszont a meglepetést sikerült eltitkolni szerencsére. Mi volt az ajándéka? Egy nyeregtáska, olyan amelyet szeretett volna.

A buli is jól sikerült, az egyik közeli étteremben ünnepeltük, melynek a belső termét foglaltuk le. Nagy dolgot nem rendeltünk, aprósütiket párat, a tortát a közeli cukrászdában rendeltük meg. Az innivalót ott fogyasztottuk.

Azt hiszem sikerült emlékezetessé tenni a születésnapját.