Az online ügyintézés nagy könnyebbség számomra

Szeretem biztonságban tudni a tárgyaimat, értékeimet, igazából minden tulajdonomat. Ebből kifolyólag megteszek mindent azért, hogy emiatt ne kelljen, hogy aggódjak. A minap evégett rendeltem az internetről egy hálózati adattárolót. Legfőképp a digitális fotóimat szeretném biztonságban tudni, jobb, ha több formában le vannak mentve, hiszen sosem tudni, hogy mikor vesznek el a tartalmak az eszközeimről.

A biztonságérzetem növelése miatt határoztam azt is el, hogy lakásbiztosítást kötök. Nincs saját lakásom, albérletben lakom, így először nem tudtam, hogy lehetséges-e az, hogy én kössem meg a biztosítást, nem pedig a tulajdonos. Egy barátom otthon van ezekben a témákban, így tőle kértem segítséget. A srác szerint bárki köthet lakásbiztosítást, aki érdekelt az ingatlan megóvásában. Ide sorolható természetesen a tulajdonos, a résztulajdonos, de a bérlő és a finanszírozó is. A haverom nagyon segítőkész volt, hiszen ajánlott egy kiváló kockázatviselőt, a Pannon Safe-et, akik neki már beváltak.

Felkerestem a biztosítótársaság weboldalát és nagyon megtetszett, amit ott láttam. A munka mellett nem sok szabadidőm marad, így egyértelmű, hogy azt a kevés időt nem szeretném ácsorgással, várakozással tölteni. Ezt a fölösleges hercehurcát a Pannon Safe segítségével elkerülhetem, hiszen a szerződést online is meg lehet kötni. Méghozzá online kötés esetén az ajánlatkészítést követő nap nulla órakor már el is kezdődik a biztosító kockázatviselése. 

A társaság internetes oldalán egy lakásbiztosítás kalkulátor is elérhető. A kalkulátor a lakásbiztosítási szerződés közvetlen ügyfél általi létrehozására szolgál biztosításközvetítő segítségével. A kötési folyamat során a biztosítócég egyik munkatársa szakmai segítséget nyújt az ügyfeleknek, így könnyebbé teszi a lehetőségek közüli választást.

Az online felületen minden fontos információ megtalálható, így az online szerződéskötés cseppet sem kelthet ellenérzést, bizonytalanságot az ügyfélben. Ráadásul az alapos leírásoknak köszönhetően jobban átláthatók a kínált csomagok tartalmai, a kiegészítő biztosítások hasznavehetősége, hiszen akár többször is átolvasható, átrágható minden részlet.

A Pannon Safe biztosítótársaság által kínált csomagok a következő alapkockázatokat mindenképp tartalmazzák: árvíz, felhőszakadás, földcsuszamlás, földrengés, hónyomás, idegen jármű ütközése, idegen tárgy, ismeretlen építmény rádőlése, ismeretlen üreg beomlása, jégverés, kő- és földomlás, robbanás, tűz, vihar és villámcsapás. Tehát ezekben az esetekben mindenképp megtérítik az esetlegesen keletkező károkat. A kiegészítő biztosítások ezekhez rendelhetők még hozzá, amelyek által az egyedi igényekhez lehet szabni a kockázatviselést.

A lakásbiztosítási igények meghatározása után már csak az ingatlan adatait, valamint a személyes elérhetőségeket kell megadni. Mindez hamar, hatékonyan véghezvihető, így időpazarlás nélkül megköthető a lakásbiztosítás.

A lakásbiztosítás kalkulátor megkönnyítette a dolgomat, most már biztonságban tudom az otthonomat, legalábbis az ehhez fűződő váratlan kiadásoktól már nem kell tartanom.