Miért hasznos a hálózati adattárolás?

Tavasszal nem csak a lakásban tartok tavaszi nagytakarítást, hanem az itthoni elektronikai cikkeimen is. Kipucolom a laptopom, felfrissítem, új mappákat hozok létre, hogy rendszerezzem a sok kallódó dokumentumot vagy képet. Előveszem a külső adattárolóimat, pendriveokat, nagyobb kapacitású és férőhelyű adathordozókat, amikre mindig mentem a gépeim tartalmát. Így megyek biztosra, hogy semmi se vesszen el, ha érné valamilyen meghibásodás a gépeimet. Most találtam néhány külső adathordozót, amelyeket már évek óta nem láttam. Csatlakoztattam is a laptophoz, hogy megnézzem miket mentettem rá annak idején – ki tudja mikor. Betöltött, megnyitottam minden mappát, voltak régi fotók nyaralásokról, pár régi munkám, és egy masszázs nevű mappa. No, erre nem is emlékszem. Megnyitottam és egy linket találtam a mappában és egy térképet, meg pár fotót, és egy linket: https://karmathaimasszazs.hu/fejmasszazs.

Lássuk, mi is lehet ez. Ráklikkeltem a https://karmathaimasszazs.hu/fejmasszazs linkre, és egy bizonyos masszázsszalon oldalára vitt, a Karma Thai Masszázséra. Ekkor beugrott. Voltam pár évvel ezelőtt ebben a szalonban, és eszméletlen jó élmény volt. El is mentettem, hogy erre a szalonra márpedig emlékeznem kell. Anno egy fejmasszázson voltam náluk, amikor rengeteget dolgoztam, rohangáltam, stresszes napjaim voltak és szinte azt sem tudtam hol van a fejem vagy hol nincs. Bejelentkeztem és láss csodát, rengeteg panaszom elmúlt.

Egyből visszajöttek az emlékeim a helyről, a luxus kinézetű, kellemes légkörű, füstölőillat átjárta szalonról, a kedves masszőrökről és az élményről, ami ott ért engem, Teljesen ki tudtam kapcsolni, relaxáltam, átadtam magam a masszázs erejének. Pedig annak idején nagyon nehezen engedtem el a munkám, a hétköznapi gondjaim, álmomban is ezen kattogtam. De ott minden elszállt. A migrénem is elmúlt, amit a mai napig nem hiszek el. A fejmasszázs általánosságban növeli az ember kreativitását, javítja a memóriát, sőt növeli a szervezet endorfin hormon termelődését is, ami ugye a boldogsághormonunk. Nem csoda, hogy utána úgy éreztem magam, mint aki szárnyal.

Megkeresték a masszőrök az energiapontjaim, a csomókat, amelyek a stresszt okozzák, és tökéletesen kimasszírozták ezeket belőlem. Nem csak a fejem masszírozták meg az alatt az egy óra alatt, hanem a nyakam, a vállaim és kicsit a hátamat is. Hiszen mind összeköttetésben állnak azokkal a hétköznapi panaszokkal, amelyek akkor nehézzé tették az életem.

Ahogy a https://karmathaimasszazs.hu/fejmasszazs honlapra klikkeltem, láttam, hogy kedvezményesek a masszázsok, egytől egyig. Nem is kellett sokat agyalnom, hiszen nem véletlen találtam most meg ezt a külső adathordozót. Be is jelentkeztem ott helyben a honlapon keresztül. Most nem a fejmasszázst választottam, hanem a hátmasszázst, mégpedig olajos hátmasszázst, 60 perceset. Láttam, hogy sok sok masszázs közül lehet választani. Van például hát, fej, váll, talp, nyak masszázs, tradicionális thai masszázs, meleg olajos vagy száraz masszázs, van herbál és kókuszolajos masszázs és páros masszázs is. Alig tudtam dönteni. De azt hiszem ezek után venni fogok egy bérletet a szalonba, hogy minden masszázst ki tudjak próbálni. Óriási szerencse, hogy rábukkantam erre a hordozóra, el sem hiszem, hogy elfelejtettem ezt a szalont. És nem értem miért nem járok én rendszeresen masszíroztatni, ha egy alkalom után ennyire jól éreztem magam. Ha rendszeresen fogok járni biztosan tartósan megváltozik majd az életminőségem. Már alig várom.