Egy vállalkozásnál is fontos, hogy kire bízod az adataid

Egy régi ismerősöm, Norbi nemrég vállalkozás alapítását kezdte tervezgetni, s mivel informatikusként pontosan tudja, hogy nem csak technikai szempontból kell ügyelnünk arra, hogy az adataink hová kerülnek, tanácsot kért tőlem.

Legutóbbi kávézásunkkor szinte az első dolga volt megkérdezni, hogy nem ismerek-e megbízható ügyvédet, aki segítene neki a bt alapításban. Ügyvédet ugyan sajnos nem tudtam neki mondani, de mivel a nővérem nemrég már végigment ezen az úton, mondtam Norbinak, hogy nézze meg a topcegalapitas.eu/bt-alapitas oldalt, mert ő végül velük kötött szerződést a bt-je alapítására.

Az ő esetében, mivel a székhelyszolgáltatást is ettől a cégtől igényelte, a bt alapítás ára ügyvédi eljárással, tulajdoni lappal, mindennel együtt egész konkrétan nulla forint volt. Nagyon örült a választásának, és az elégedettsége azóta is töretlen, a levelezést a szolgáltató rendkívül precízen kezeli, Móni minden nap megkapja elektronikus formában a friss küldeményeket, ami hatalmas könnyítés a számára, főleg mióta rendszeresen kijár az új párjához Szlovéniába.

Amint megmutattam a topcegalapitas.eu/bt-alapitas oldalt Norbinak, neki is nagyon szimpatikus lett a gondosan kidolgozott és felhasználóbarát felület, s mivel underground elektro zenészként kisebb turnékra is jár, azonnal tudta, hogy valami ilyesmi, komplett csomagra lenne szüksége neki is.

Amikor pedig látta, hogy a céget ráadásul egy európai szinten is elismert cégminősítő az utóbbi három évben minden alkalommal a legmagasabb minősítéssel díjazta, akkor már biztos volt benne, hogy mindenképp őket fogja felkeresni, méghozzá mielőtt elindul a következő turnéjára, amire végül meghívott engem és Mónit is.