Ez eddig a legjobb ajándék, amit a feleségemnek vásároltam

Néha azt hiszem, hogy megbántam, hogy vásároltam a feleségemnek két ékszertartót, néha azonban teljesen elégedett vagyok a döntésemmel. Amikor éjszaka nyugodtan elsétálhatok a mosdóig mezítláb, és nem kell félnem, hogy valami beleáll a talpamba (plusz kapok majd egy nagy leszidást, hogy tönkre tettem a kedvenc ékszerét), akkor mindig nagyon boldog és elégedett vagyok. De amikor nem találok valamit, amit nagyon keresek, és kiderül, hogy az egyik ékszertartóban van, akkor haragos tudok lenni. Egyáltalán nem is tudom, hogy miért használta a feleségem az én adathordozó pendrive-omat, de hogy mit gondolt, amikor a ékszerek közé rakta, azt még elképzelni sem tudom.

Az ékszertatró dobozokat egyébként mindketten nagyon szeretjük. Én a fent említett nyugalmas sétálási lehetőségek kívül még azért is szeretem, mert a feleségem azonnal megszerette, és használni kezdte őket. Félő volt, amikor az ötlet megszületett a fejemben, hogyha ennyire rendetlen, akkor nem nagyon fogja megtanulni két ékszerdoboz kedvéért a rendezettséget. De szerencsére nagyon összejött neki a dolog. Annyira bele szeretett a dobozokba, hogy imádja használni őket. Minden nap többször is ékszert cserél és nézegeti magát a kisebb doboz tetöjének belső falán lévő tükörben.

Hogy miért vásároltam egyből két ékszeres dobozt? Ez szerintem elég buta kérdés. Annyira sok ékszere van a feleségemnek, hogy egy luxus méretű ékszerdoboz sem volt elég mind hozzá. Ezért vásároltam mellé még egy másik nagy dobozt is. Mivel elegáns, letisztult és ízléses a feleségem stílusa, ezért dobozokból is ilyet kerestem. Kevés lehetőséget találtam, ahol ékszerdobozt lehet vásárolni, de egyik volt közülük a Bagbox webáruház, ami azonnal elrabolta a szívemet. Pont olyan gyönyörű ékszerdobozokat árusítottak, mint amilyeneket gyerekkoromban láttam a kosztümös filmekben (és mindezt nagy választékban). Szóval nem volt kérdés, hogy honnan fogok vásárolni.

Mindkét doboz, amit kinéztem fekete bőrrel van bevonva. A luxus méretű ékszerdoboz két darab gyűrűtartó párnával, egy darab öt részre osztott fiókkal, két darab osztott fiókkal, két darab nagy fiókkal, 16 részre osztott felső rekesszel, két darab függőtartóval és egy rugalmas zsebbel rendelkezik. (A rugalmas zsebben találtam rá az adathordozóra, ahol egyébként a meghibásodott ékszerek találhatóak).

A nagyméretű doboz (kívülről ugyanolyan fekete bőr, és ugyanolyan elegáns, masszív fogantyúval rendelkezik, mint a luxus méretű) két gyűrűtartó rekesszel, egy tágas fiókkal, egy nagyméretű tükörrel és hat kis rekesszel bír. Úgy vettem észre, hogy a feleségem ebben tartja a mindennapi darabjait, amiket nagyon szeret, és gyakran a hord, a másikban pedig az értékesebbeket, vagy azokat, amelyeket ritkán visel. Egyébként mindkettő kulccsal zárható, úgyhogy szerencsém volt, hogy épp nyitva voltak, amikor az adathordozót kerestem, mert a feleségem akkor két napra el volt utazva, nekem meg nagyon sürgősen kellet a pendrive.

Az már az utolsó megválaszolhatatlan kérdés, azon túl, hogy hogy került oda az adathordozó, hogy honnan jutott nekem eszembe, hogy ott keressem?