Az interneten az adataink mellett, már az új gumijainkat is beszerezhetjük

Elképesztő, hogy mennyit fejlődött a technológia az utóbbi években. Ezt akkor vettem észre igazán, mikor megvettem az új játékkonzolomat. Azt tudni kell, hogy most már szinte mindegyiknél szükségünk van egy internetes előfizetésre is, ha tényleg át akarjuk élni az összes funkciót. Én azonban úgy voltam vele, hogy nincs szükségem rá, elleszek nélküle, hiszen úgysem akarok online játszani.

És ekkor jött szembe váratlanul, az online adattárolás. Szereztem egy új konzolt, a játékok mentései azonban nem jöttek vele, mivel ezek csak az interneten keresztül voltak elérhetők. Érthető módon eléggé mérges lettem, hogy most komolyan, ezért ki kell fizetnem plusz pénzt. Végül beadtam a derekamat és tényleg nagyon kényelmes volt, hogy bárhonnan el tudom érni ezeket a mentéseket. Mégis, azért a számítógépes világban sokkal szimpatikusabb, hogy tárhely bővítéséért kell csak fizetnünk, nem az alap szolgáltatásért.  

Az egyik olyan online szolgáltatás, ami nélkül nem tudnék már megélni, az a Motortire oldala volt. Imádok motorozni, úgyhogy előbb utóbb úgyis rátaláltam volna erre a kiváló webáruházra. Később ismerőseim is megerősítettek a döntésemben, először azonban csak vakon böngésztem a neten, mikor rátaláltam a motorgumi akció kiírásra. Akinek van bármilyen járműve, az pontosan tudja, hogy a karbantartásnak milyen díjai tudnak lenni. Ezért is dobbant nagyot a szívem, mikor megláttam a motorgumi akció feliratot.

Persze rögtön bekúszott mellé a gondolat, hogy óvatosnak kell lennem, hiszen az interneten vagyunk és itt mindenki megpróbál átverni minket. Amint azonban rákattintottam a motorgumi akció kiírásra, a félelmeim gyorsan meg is szűntek. A Motortire oldala úgy van kialakítva, hogy rögtön egy megnyerő kezdőlap fogad minket. Szeretem látni, amikor egy oldalnak személyisége van. Különösen fontos ez akkor, ha egy olyan kultúráról van szó, mint a motorozás. Nem lehetett panaszom se a színekre, se az átláthatóságra. Minden azt sugallta, hogy az oldal készítői tisztában vannak azzal, hogy milyen igényeik vannak a motorosoknak.

Ez azonban csak a jéghegy csúcsa volt, hiszen ez alapján nem tudunk teljes képet alkotni arról, hogy milyen is a szolgáltatás. Mikor azonban ránéztem a motorgumi árakra, már rögtön megértettem, hogy miért egy motorgumi akció feliraton keresztül érkeztem ide. Tényleg, sokkal jobb árakkal rendelkeztek mint a boltok. Ez annak is köszönhető, hogy online vannak jelen és ilyenkor szokták felhozni az emberek azt az ellenérvet, hogy a kiszállítási díj nincsen még beleszámítva. Én azonban bátran ki merem mondani, hogy szállítási díjjal is nagyon kedvezőek azok az árak, amelyekkel a Motortire oldala rendelkezik.

A legnagyobb plusz azonban, legalábbis nekem az volt, hogy milyen könnyen lehetett kezelni ezt a hatalmas választékot. Értitek, sosem baj az nekem, hogy több termékből választhatok, mégis, néha agyon tudja nyomni az embert. Itt azonban ettől egyáltalán nem kellett tartani, mivel egy zseniális motorgumi kereső segítségével pontosan meg tudjuk adni azt, hogy milyen motorgumit keresünk.

Nem kellett más ahhoz, hogy ki merjem jelenteni, ők az ideális választás. Ki ne akarna az otthona kényelméből, a bolti árhoz képest olcsóbban gumit rendelni? A rendelés menete sem vett igénybe túlzottan sok időt. Pár napon belül pedig meg is kaptam. A motorgumik, amiket rendeltem, kiváló állapotban érkeztek meg és azóta sem volt velük semmi gond. Tényleg nagyon örülök, hogy valamiképpen rájuk tudtam találni egy motorgumi akció feliraton keresztül.