Ez az intézet segített az édesanyámon

Nagyon sok régi családi fotónk van, amiket gyakran elő szoktam venni, hogy egy kicsit nézegessem őket.

Ezek nagyon értékes képek a családunk számára, ezért úgy döntöttem, hogy digitalizálni fogom az összest.

Miközben a képeket átvittem egy hálózati adathordózóra, feltűnt, hogy milyen sok olyan kép van az anyukámról, amiken éppen fut.

Ma már nem nagyon csinál ilyet, mert nagyon fájnak a lábai. A képek digitalizálása közben arra gondoltam, hogy ez ellen illene valamit tennem.

Tudtam, hogy a lábfájdalmai a visszértágulatai miatt van, amivel egy jó orvos tudna mit kezdeni.

Megkérdeztem a barátaimat és az ismerőseimet, hogy tudnának-e ajánlani nekem egy megfelelő helyet egy ilyen beavatkozáshoz.

Valaki a plasztika.info.hu weboldalát javasolta nekem, mert ott szerinte meg fogom találni a megoldást.

Ez így is történt. Az oldalon megtaláltam minden szükséges információt arról, milyen is egy ilyen visszértágulat műtét.

Az itt olvasottak meggyőztek engem arról, hogy az édesanyámat el kell vinnem ide.

Gyorsan jelentkeztünk is egy időpontra, a weblapon keresztül. Alig kellett várnunk, és már fel is kerestek minket, hogy egy adott időpontban mehetünk is hozzájuk.

Elkísértem az anyukámat, így az orvossal én is tudtam beszélni. A konzultáció során teljesen egyértelművé vált, hogy a lehető legjobb döntést hoztuk azzal, hogy ezt a helyet választottuk.

Át lett beszélve minden fontos dolog, így már csak annyi volt a dolgunk, hogy megvárjuk a visszértágulati műtétnek a napját. Anyukám lábai azóta már teljesen rendbe jöttek, ami jelentősen javított az életének a minőségén. Régen egy egyszerű séta is megerőltető volt a számára, de ma már erről szó sincs.