Hálózati adattárolóba tettem fel a linket ennek a cégnek a honlapjáról

Irodai munkát végzek, egy tetőtérben dolgozom többi kollégával együtt. Előfordul, hogy egy megbízáson öten-heten is dolgozunk, ilyenkor hasznos, hogy egy légtérben vagyunk, könnyedebben megy az információáramlás. Amikor közös projektek vannak, a rengeteg szerződést, adatot és munkatervet egy közös hálózati adattárolóra tesszük fel, hogy mindenki el tudja érni amire szüksége van, ha kell, akár az otthoni gépről, vagy telefonról is.

Az egyik projekthez éppen egy fémfeldolgozó céget kerestünk, amely bérmunka végzését is elvállalja. Én feltettem ugyan a linket az adattárolóba, hogy a többiek is lássák, de az egyik kollégám véletlenül kitörölte onnan. Telefonon hívott, hogy töltsem már fel még egyszer, de erre nem volt szükség, mert már fejből is emlékeztem a vállalatra, így be is tudtam neki diktálni a telefonba.

Ez a cég nem más, mint az Acélpartner Kft, amely Budapesten, a Gyömrői úton végzi tevékenységét. Mi bérmunkával kapcsolatban kerestük meg őket, és szerencsére sikerült is megegyezni a legyártandó termékek darabárával és mennyiségével kapcsoltban is, úgy, hogy az alapanyagot mi biztosítottuk nekik a gyártáshoz. Átküldtük nekik a gyártási rajzokat, melyekre rövid időn belül elkészítették a vágási lemezterveket is. Rövid vállalási határidőről és nagyon kedvező darabárakról sikerült leszerződnünk. kértük, hogy a legyártott termékek felületét szemcseszórással tisztítsák is meg, aminek semmi akadálya nem volt.

De nemcsak bérmunkával foglalkozik az Acélpartner Kft, hanem sok más egyéb széleskörű tevékenységet is végeznek. Igazából, minden, ami fémvágás, vagy feldolgozás, az az ő számukra nem jelenthet akadályt. Láng- és plazmavágás, hegesztési gyök előkészítés, felülettisztítás vagy acélszerkezetgyártás: bármely tevékenységi körben vállalnak megbízásokat. Továbbá foglalkoznak acéllemez értékestéssel is.

A vágásnál alkalmazott technológia mindig függ az acél minőségétől és a lemezvastagságtól is. Lángvágással az enyhén ötvözött, általános rendeltetésű szerkezeti acélokat dolgozzák fel 5-350 mm lemezvastagság között, viszont az erősen ötvözött szénacélokhoz már plazmavágót használnak. Ezeket 1-60 mm-es lemezvastagsági tartományban dolgozzák fel. Olyan plazmavágó gépet is beszereztek már, amivel lehetőség van belső vágatok kialakítására is. az országban pedig egyedülállóként végzik korábban már plazmavágóval előállított alkatrészek utólagos gyökölését. Ez azért is nagy szó, mert a fent említett technológiákkal könnyedén eleget tudnak tenni a legspeciálisabb vevői igényeknek is.

A lángvágott alkatrészeket először kézi köszörűvel, majd úgynevezett szemcseszórásos felülettitsztítással kezelik. Ezáltal eltávolíthatók az apró mikrosérülések, kis hibák, és szép esztétikus felület nyerhető.  

De nemcsak ezekkel az acélvágási eljárásokkal foglalkozik az Acélpartner Kft. Vállalnak egyéb megbízásokat is, úgy mint acélszerkezetgyártást, vagy különféle építőipari munkákat. Forgácsolt, illetve általuk levágott alkatrészekből részegységek készre gyártását vállalják. Ez a munka az egyik partnercégükkel közösen történik, akikkel már egy évtizede dolgoznak együtt. Az ott folyó munka ellenőrzése, a szállítás és a raktározás zökkenőmentesen zajlik.

bérmunka

Ezek mellett vállalkozási szerződés alapján végeznek lakatos, kőműves vagy építőmesteri munkákat is, melyez minden munkagép és szakember adott. Az építőipari munkák között egyedi épületszerkezeti elemek legyártását és beépítését is elvégzik, melyhez egyúttal minden alapanyagot biztosítani tudnak. Továbbá vállalnak földmunkát és vasúti pályaépítést is.

Az elvégzett munkáért kért összeget nem szükséges azonnal kifizetni, van mód halasztott fizetésre is, amennyiben a vevő beleegyezik hogy az Atradius hitelbiztosító hitelvizsgálatot folytasson és a vásárláshoz szükséges hitelkeretet megállapítsa. Ez a hitelkeret felállítás teljesen díjmentes és tulajdonképpen csak az egyébként is nyilvános pénzügyi adatok szükségesek hozzá. A halasztott fizetésű vásárlás a megállapított hitelkeret erejéig valósítható meg.

ez nemcsak a szolgáltatásokra, hanem az alapanyagvásárlásra is érvényes, ott is van lehetőség a halasztott határidejű fizetésre.

Az Acélpartner Kft honlapjáról is jól látszik, hogy a bérmunkán kívül CNC vezérelt láng- és plazmavágással, hegesztési gyök előkészítéssel, szemcseszórásos felülettisztítással és acéllemez kereskedelemmel is foglalkozik. Ez egy nagyon sokoldalú és profi cég, gyorsan, pontosan és korrekt árakon dolgoznak. Munkatársaik felkészültek, udvariasak és minden kérdésre szakszerű válaszokat adnak. Technológusaik magasan képzettek, akik hasznos tanácsokkal látják el az ügyfeleket az elképzelés megszületésétől egészen a magas minőségű termékek előállításáig.

Én örültem, hogy velük sikerült leszerződnünk a bérmunkát illetően, mert kifogástalan minőségű munkát végeztek.