Fontos, hogy hol tároljuk az adatokat és hogy ki csinálja meg a weboldalunkat

A hálózati adattárolásnak köszönhetően már könnyen el lehet tárolni minden adatot, amit csak szeretnénk.

Mivel én nem szívesen osztom meg a bizalmas adatokat másokkal, így mindig gondosan figyeltem arra, hogy kivel mit osztok meg, kinek mit mutatok meg.

Amikor arra került a sor, hogy egy szuper weboldalra lett volna szükségem, akkor nagyon nehéz volt a döntés, hogy kit bízzak meg ezzel a feladattal.

Végül sikerült egy nagyon ígéretesnek tűnő csapatot találnom: Keresőben Első hu. Amikor megnyitottam az oldalukat egyből megtetszettek.

Egyből egy olyan mondat fogadott, hogy a keresőben az első helyre kerülhetek, ha rájuk bízom a weboldalamat. Ez nagyon kecsegtetően hangzott, így tovább is olvastam, hogy mit lehet róluk tudni.

Egyedi honlapokat készítenek, személyre szabottan és nem sablonokkal dolgoznak. Mindezt úgy tudják elérni, hogy gondosan rákérdeznek minden fontos információra. Például, hogy ki a célközönség, akit meg szeretnénk szólítani, milyen színvilágban gondolkozunk, mi a célja a weboldalnak, milyen érzéseket szeretnénk az oda látogatóból kiváltani, milyen legyen az oldal felépítése és még sok hasonló kérdés. Ezek alapján már el tudnak indulni és egy olyan honlapot tudnak létrehozni, amilyet megálmodtál.

És nem elég, hogy úgy fog kinézni, még a célközönséget meg is fogja szólítani, az oldalra látogatóból ügyfelet csinál és a keresőben az elsők között szerepel majd a weboldal.

Ez túl szépnek hangzik, hogy igaz legyen. Gondoltam elsőre, amikor mindez realizálódott bennem.

Elolvastam a véleményeket is, és mind nagyon pozitív volt. Nem csalódtak még a Keresőben Első csapatában, mindenki azt kapta, amit ígértek neki.

A honlapjukon jó pár referencia weboldalt is meg lehet nézni. Én nagyon kíváncsi voltam, így sokat meg is néztem. Az oldalak mellé pedig kis rövid ismertető is jár, hogy az adott ügyféllel honnan indultak, mit szerettek volna elérni, és mindezt hogyan és mivel sikerült. Számomra ezek az oldalak nagyon meggyőzőek voltak, így sikerült elhatározni magamat.

Úgy döntöttem, hogy árajánlatot kérek a Keresőben Elsőtől.

Sok oldalt végig néztem már, de egyiknél sem éreztem azt a szakértelmet és profizmust amit náluk. A Keresőben Első hu mindet felülmúlta nálam. Így miután mindent átolvastam és mindennek utána jártam, már nem is volt kérdés. Ha kíváncsi vagy, keress rájuk bátran te is.