Hobbiból szenvedély, ez a sixgear.eu

Amióta a hálózati adattárolás szakmában dolgozom egészen másképpen látom a dolgokat. Egészen elképesztő dolog az, hogy egy munka és az új szemlélet, hogy bele tud ivódni az ember mindennapjaiba. Néhány évvel ezelőtt még senki sem gondolta volna, többek között én magam sem, hogy abból a rendetlen, különc, rocker egyetemistából egy komoly és rendszerető fiatalember lesz, mint aki most vagyok.

Az, hogy komoly munkahelyem lett pontos időbeosztással és projektekkel, az, hogy a munkám során rendszereznem kell az adatokat és a lehető legoptimálisabb formát kitalálni az ötletek megvalósítására, gyökeresen forgatta át a saját világomat is és erős szemléletváltást idézett elő. Nem csak az otthonban, és a stílusomban, hanem a hobbijaim területén is.

A régi motoros fesztiválokból és a másoktól tarhált, vagy a fesztiválsátrakban elhagyott motoros cuccok helyett, mára komoly motoros túrákra járok és a megfelelő felszerelésekben. Mert nem mindegy, hogy bukód illeszkedik-e a fejedre, illetve a dzsekidnél sem az a mérvadó, hogy legyenek rajta rojtok, hanem a funkcióját kényelmesen, könnyen és elegánsan töltse be.

Egy motor haszontárgy és kellemes szórakozás is. Úgy vélem, hogy sokan vannak még olyanok akik úgy gondolják, hogy ez így van. Mi vagyunk azok, akik a sixgear.eu honlapját látogatjuk, és innen vételezzük meg azokat a holmikat, amikkel kellő eleganciával ellátott felszereléseket szerezhetünk be.

Nekem ugyan későn jött ez a megkomolyodás, de a sixgear.eu oldala nagyon sokat segített abban, hogy a fejlődésem hamar végbe menjen. Itt egy füst alatt szerezhettem be minden olyan holmit, amivel a motorozást és a motoros eszközeimet a tökélyre fejleszthettem. Olyan öltözékeket találok itt, amelyekben minden gond nélkül megjelenhetek az irodánk parkolójában is. Komolyan és tisztelettel jelenhetek meg a különböző találkozókon, senki nem tekint kívülállónak.

És hogy egyszerre meg tudtam mindent rendelni? Hát persze! Itt ugyanis nem gondolják úgy, hogy a minőség csak akkor számít, ha a valós ár tízszeresét fizeted ki. Kamasz koromban csupa ilyen üzletben fordultam meg, ezért is gondoltam úgy, hogy jó lesz nekem a másoktól elhort cucc. De mára tudom, hogy ehhez a legkiválóbb minőségre van szükség, és a sixgear ezt a minőséget hozza.

Ezenkívül a sixgear.eu egy olyan jól kezelhető oldal, amilyent én is szeretek kiadni a kezeim közül. Minden információ ott van, ami kell, de semmiből sincs sok. Okos és rendszerezett. Ha pedig mégis inkább személyesen szeretnék vásárolni, hát ott vannak a boltjaik! Mindenkinek a figyelmébe ajánlom, aki szeretné a motorozását egy magasabb kategóriába emelni!