Nem csak az adattárolón múlhatnak az adataink

Hajlamosak lehetünk azt hinni, hogy az adataink teljes biztonságban vannak, ha egy második merevlemezre, vagy NAS-ra is lementettük őket a számítógépünkön kívül. De bizony, ha ezeket ellopják, vagy valamilyen oknál fogva megsérülnek, akkor sajnos elveszíthetjük az értékes céges adatainkat, a családi fotóinkat és az elmentett házi dolgozatainkat. Megsérülhet a NAS ha leejtjük, esetleg leöntjük valamivel, vagy esetleg csőtörés áldozatai leszünk.

A Vizszereles.net munkatársai tudnak segíteni rutinellenőrzésekben, és persze akkor is, ha már beütött a krach. Ilyen krach lehet például a csőtörés is.

A Vizszereles.net-en nem csak a legfontosabb információkat találhatjuk meg a szolgáltatásaikkal kapcsolatban, hanem cikkeket is találunk a leggyakoribb vízszereléssel kapcsolatos témákról. Ilyen például a csőtörés is.

A csőtörés egy vészhelyzet, ami bármikor, bárkivel megtörténhet. Okozója lehet egy elöregedett, rozsdás csőszakasz; a kemény víz miatt kialakuló vízkő; a fagypont alatti hőmérséklet; a rossz csőméretezés; a rosszul felszerelt illesztések; a nem megfelelő víznyomás és persze a fizikai behatás is. Sajnos már egy apró repedés következtében elkezdhet szivárogni a víz, ami eláztathatja a falakat, sőt alá is moshatja őket, a nedvességtől penészesedés kezdődhet, nagy mennyiségben távozó víz esetén pedig a berendezések és az elektromos hálózat is károsodhat. Csőtörésre utaló jel lehet például a csökkenő (vagy folyamatosan alacsony) víznyomás; a nedves foltok megjelenése a falakon; a burkolat mögül szivárgó víz; az elárasztott vízakna; és az is, ha pörög a vízóra, pedig senki nem használ vizet a lakásban.

A cég szakeberei a nap 24 órájában elérhetőek. Ha gond van, nincs más dolgotok, mint felhívni a weblapjukon lévő telefonszámot (vagy írni egy üzenetet a weblap üzenetküldő boxján keresztül), válaszolni néhány egyszerű kérdésere, megbeszélni egy időpontot, majd várni a szakemberek érkezését. Mint a weblapon írják, 30 éves tapasztalattal rendelkeznek, és minden kollégájuk rendelkezik azzal a képzettséggel és tapasztalattal, ami a profi, kifogástalan munkához kell.