A selfie-ket is külön mappában tárolom

Mindig fontos volt számomra, hogy a gépemen lévő adatok rendszerezettek legyenek. Éppen ezért sosem volt akadály megkeresnem semmit sem rajta. Ha valaki megkérdezte hol találja a családi fotóalbumot, akkor nem azt válaszoltam neki, hogy a paprikajancsi albumban, hanem kerek perec a képek alatt lévő családi mappában szerepelt. A hétvégén megrendezésre került egy céges rendezvény, melynek én voltam a képfelelőse.

A kollégáim béreltek egy selfiegépet, ami előtt egy fotofal is megtalálható volt. Nagyon jó kis szerkezet, el voltam tőle ájulva. Szeretem a fotókat, és nyilván ki is kellett próbálnom mit tud. A gép elé csak be kellett állnom, egy gombot meg kellett nyomnom és már el is készült életem első selfie-je, amit ez az egyszerű gép készített. A fotofal is különleges volt, direkt partikra készült, mivel fényes volt a felülete.

A selfiegép előtt sok szórakoztató kiegészítő is helyet kapott, amelyet minden kolléga ki is próbált, ezért születtek olyan képek, melyeken a hölgyeknek bajusza volt, a férfiaknak pedig koronája. A parti után a selfiegép által elkészült képeket a többiek megkapták digitálisan is, melyről aztán nekem kellett gondoskodnom, hogy mindenki könnyedén megtalálhassa a közös platformunkon.

A selfiebox különlegessége volt még, hogy a kész képeket rögtön kinyomtatta a helyszínen, ezért azokat haza is lehetett vinni. A gond csak az volt, hogyha többen szerepeltek a képen, akkor nem vághatták félbe a fotót. Ezért volt fontos, hogy elérhetővé tegyem mindenki számára digitálisan. Remélem még találkozom ezzel a selfiezős géppel, mert nagyon ötletes dolognak tartom.