Az akciós újságok egy rendszergazdának is jól jöhetnek

Akármennyire is szeretnénk azt hinni, hogy napról napra minden egyre jobb lesz körülöttünk, valahogy ebből nemigen érzékelek semmit személyesen. Tény, hogy az én állásom hálózati rendszergazdaként egy elég jól fizetett munka, ettől függetlenül egy kétgyermekes családot kell fenntartanom, szóval nem mondanám, hogy minden este pénzben fürdök. Nem nyomorgunk, egyáltalán nincs erről szó. Viszont mindig jól jön, ha belefutunk valamilyen akcióba, különös tekintettel a sokáig eltartható dolgokra, ezért örültem különösen annak a remek oldalnak, ami szerényen így hirdeti magát: Akciós újság | Lapozható és reklám mentesen csak nálunk!

Azelőtt úgy kellett vadásznom a városban a különböző akciós újságokat, általában ha hazafelé beugrottam bevásárolni, akkor elhoztam az ott kirakott friss lapot, de igazából olyankor már gyakorlatilag késő volt. Hozzánk sosem dobnak be ilyen nyomtatott akciókatalógust, tehát mindig rögtönözni kellett. Viszont teljesen új fordulatot jelentett, amikor a feleségem megtette a felfedezést, miszerint ezek az akciós újságok online is megtekinthetőek, lapozható formában, reklám nélkül. Akciós újság | Lapozható és reklám mentesen csak nálunk! Amikor megláttam ezt a szlogent és az oldalt, olyan volt, mint egy korty levegő a fuldoklónak. Soha többet nem fogok a táskámban reklámújságokat hazahordani!

Ennek már pár hete, és azóta beálltunk arra a programra, hogy asszonykám otthon ha a gyerekek mellett van annyi ideje, akkor átnézi az aktuális kínálatokat, és amikor nap közben beszélünk telefonon, akkor elmeséli, hogy mit talált, megbeszéljük, hogy mi mindenért térjek be és hová, én pedig igyekszem eszerint eljárni. Ilyenkor persze kisebb dolgokról, mennyiségekről van szó, amit én is haza tudok hordani, a napi bevásárlást továbbra is ő intézi, de azért még mindig nagyon jó, hogy immáron megvan az online nézelődés lehetősége is.