Hálózati adattárolás és bio gyümölcslevek, ki mihez ért

Nem nehéz kitalálni, mert a párom ért a hálózati adattároláshoz, én pedig a bio gyümölcslevekhez. A képlet ilyen egyszerű, de nem árt néha belepillantani a másik ember világába.

https://www.biocity.hu/collections/gyumolcs-es-zoldseglevek – ezt a linket küldtem el a páromnak a minap, amikor rátaláltam a Biocity online áruházra. Azóta pedig már meg is érkezett a csomagunk, tele csupa finomsággal. A finomságok közt ott voltak a gyümölcslevek is, tele vitaminokkal, antioxidánssal. Ezek egyszerűen olyan energialöketet adnak az embernek, amiről én álmodni sem mertem korábban. De egyébként pontosan ezért küldtem el a páromnak is a linket, mert tudom, hogy nagyon sokat dolgozik, képes akár 12 órát is a gép előtt ülni, ha beszippantja valami fontos projekt, szóval ilyenkor elfelejt még enni is, inni is.

Szóval azt találtam ki, hogy mivel fontos az egészség, ezért vegyünk feketeáfonyalevet, meg homoktöviskivonatot és gránátalmalevet. https://www.biocity.hu/collections/gyumolcs-es-zoldseglevek, itt találtam meg a tökéletes gyümölcsleveket, amik nagyon finomak. A gyümölcsök nagyon egészségesek, nem mindig férünk azonban hozzá friss gyümölcsökhöz, értelemszerű, hogy az ember megpróbálja koncentrálni, tartósítani ezeket a szuperélelmiszereket. Persze lehet fagyaszott gyümölcsöt kapni és még mindig ott a jó öreg befőtt is, de a gyümölcslé teljesen más.

Azt magunkkal tudjuk vinni, és például a homoktövis kivonatot hígítva még üdítőitalt is tudunk magunknak készíteni. Igazán felfrissítenek ezek a száz százalékos, adalékanyag- és tartósítómentes gyümölcslevek és velők, nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam a Biocity online áruházra.

Ha már itt voltam, azért szétnéztem más termékkategóriákban is, és örömmel állapítottam meg, hogy mennyi mindent be tudok itt szerezni az egészséges életünkhöz. Így kozmetikumokat például, ami számomra nagyon fontos, hisz nem szeretnék vegyszereket kenni a saját bőrömre. Aztán itt vannak azok a lisztek és tészták is, amiket gluténérzékenyként fogyasztok. Ezekből is széles kínálattal rendelkezik a biocity.hu, annak pedig különösen örülök, hogy rendszeresen vannak szuper akciók. Én mindig az akciós részlegen kezdem a keresgélést. Hisz ilyenkor olyan termékekkel is találkozom, amikre lehet, hogy egyébként nem is keresnék rá. De mivel itt meglátom, megtetszik, később pedig már lehet, hogy annyira bejön, hogy továbbra is rendelni fogom.

Így a biocity.hu-ra fellépve is egyből az akciókat kerestem, és meg is találtam. Szuper kis csomagot állítottam magamnak össze és bár az elején aggódtam, hogy hogy érem majd el a 6900 forintos határt, e felett ugyanis ingyenes a szállítás, végül annyi klassz dolgot találtam, hogy kaptam egy csomó hűségpontot, amit a következő vásárlásnál már be is válthatok.

Hisz itt díjazzák a hűséget, a vásárlások után pontok járnak, egy pont pedig egy forint, ilyen egyszerű a rendszer, és pont ebben az egyszerűségben nagyszerű. A párom is nagyon örült egyébként a csomagnak, én pedig megnyugodtam. Hiszen így hiába dolgozik olyan sokat, amit persze megértek, hisz neki ez a szenvedélye, azért mindig van nála gyümölcslé. Azt mondta ő is, hogy érzi, hogy felfrissül, jobban tud koncentrálni, tehát már ezért is megérte megvenni.

Bár én azóta se ástam bele magam a hálózati adattárolás rejtelmeibe, szerintem ez lesz a következő közös programunk. Vagy pedig mindenki marad annál, amihez ért. Én a biotermékeknél, a párom pedig a számítógépeknél. Végül is, kiegészítjük egymást.