Szállásfoglalás egyszerűen a neten keresztül

Mit olyan sokan, én is az interneten keresztül szoktam a nyaralásra szállást foglalni, ellentétben a nagyszüleimmel, akik még mindig a telefonos helyfoglalás híveim. Ám az idő előrehaladtával egyre többen utasítják el őket, mondván csak elektronikus foglalást fogadnak el. Ezért is kényszerültek arra rá, az én segítségemmel, és vezetésemmel, hogy bevezessem őket az internet adta szálláshely foglalással. Itt több mindent meg tudnak nézni, és minden könnyebb lesz számukra, mondtam én, de persze nagyszüleim kétkedve fogadtak. Ha már azzal megbarátkoztak, hogy a fotókat már nem kézhez kapott fényképekként kapják meg, ezzel is meg fognak birkózni.

Így bele is vetettük magunkat az internet rejtelmeibe, azt tudták, hogy valahova Pécs környékére, Villányi borvidékre szeretnének menni. Ezért adódott a lehetőség, hogy rákerestem szállás Harkányban jeligére, szerencsére erre a keresésre remek találatok érkeztek, így elkezdődhetett a szemezgetés.

Mivel ősszel szeretnének utazni a nagyszüleim, ezért olyan időintervallumra kerestem rá, és egy remek hotelt találtam is, akiknek kifejezetten erre az időszakra van egy külön összeállított csomagjuk.

A szállás Harkányban opció nagyon jónak bizonyult, mert ebben a három csillagos hotelben remek ajánlatot találtam a nagyszüleimnek, nyárbúcsúztató hosszú hétvégét minimum 2 éjszakára. Nagyon bőséges a hotel ezen irányú kínálata, és még a csomagokon belül is számos tartalommal kedveskednek a vendégeik számára. Amit én kiválasztottam a nagyszüleim számára, illetve nem is én, hanem ők, az én segítségemmel. Szóval abban a csomagban a korlátlan wellness használat van, ami azt takarja, hogy a finnszaunától kezdve az infrakabinon át a fényterápiás szaunáig mindent kipróbálhatnak.

Ami nagypapám számára nagyon fontos volt, hogy az étkezései meg legyenek oldva, és soha ne legyen éhség érzete, ezt a csomag úgy tudja orvosolni, hogy tartalmaz egy svédasztalos félpanziós ellátást. Ahogy utánajártam igen jó minőségű, és magasan kvalifikált szakácsokkal dolgozik a hotel, ezért abban biztos vagyok, hogy a papám ezen kívánsága, maximális mértékben teljesülni fog. A szobák kiválasztásánál azt vettük figyelemben, hogy minél kényelmesebbek legyen a matracok és tényleg a pihentető feltöltődést szolgálják. Standard plusz szobát választottuk, mely tényleg nagyon szép szoba és a nagyszüleim minden kívánalmát szolgálják. Az ingyenes parkoláson át, a díjtalan wifiig mindent tartalmaz, a wifi most amúgy is nagyon fontos, ha már ennyire megismerkednek az internet adta lehetőségekkel, lehet, hogy annyira meg fog tetszeni számukra a hotel, hogy még az ottlétük alatt foglalnak tavaszra az interneten keresztül ugyan oda egy szobát.

Ami még nagyon pozitív érv a hotel kiválasztása mellett, hogy nem csak a hotelen belül van úszó – illetve pezsgő medence, hanem a hotel bejáratával szemben egy gyógyfürdő található. Ez nagyszüleim számára nagyon hasznos is, ha kiszaunászták, vagy élménymedence már unalmas lenne számukra, csak átsétálnak és gyógyfürdőbe és ott ki tudják élvezni a gyógyvíz által nyújtott jótékony hatásokat. Szóval lefoglaltuk a szobát a nyárbúcsúztató csomagban, rövid időn belül meg is kaptuk a visszaigazolást, hogy a foglalásunkat rögzítették. A nagyszüleim már alig várják, hogy ott lehessenek, de addig is még sokat gyakorlunk, hogy hogyan kell a számítógépet és egyéb informatikával kapcsolatos szerkezetet és programot használni, azért hogy a legközelebbi szállásfoglalásuk már egyedül, gördülékenyen menjen immár nélkülem is meg tudják oldani ezt a feladatot, az ő korukban még nem késő, csak azért hogy egy jó hotelben tudjanak megszállni.

szállás Harkányban