Emlékeink őrzése

photo-256887_640Azt gondolom, ez az egyike, ami igen fontos mindenki számára. Na de megfelelő helyen van?

Az emlékek

A fontos pillanatokat mindenki szereti megőrizni. Legyen az egy szülinap, keresztelő, ballagás, vagy mondjuk egy gyermek születése. Hiszen ma már sokan ezt is felveszik videóra, vagy épp a nagy pillanatokban fotóznak egyet egyet. Na mondjuk én ezt el sem tudom képzelni, de ugye nem vagyunk egyformák.

A légyen, hogy ezek egyaránt fontosak mindenki számára, ezért is készülnek. Hogy éppen egy téli napon meg tudjuk nézni, vagy mondjuk elő tudjuk venni 20-30 év múlva megmutatni az unokáinknak. Ugye milyen jók is ezek a pillanatok?

Hol vannak a legnagyobb biztonságban

Te hol őrződ ezeket az emlékeket? Szerinted elég biztonságban vannak, ha mondjuk történik valami?

Sokan nem gondolnak arra, hogy történhet bármi, és az emlékek elvesznek. Netalántán egy tűzvész, bár azt hiszem abban a pillanatban nem ez lesz a legnagyobb gond, de mégis fontos lesz később.

Hogy mi a legmegfelelőbb hely, azt mindenkinek magának kell eldöntenie. Legyen az nyomtatott formában, vagy mondjuk egy adathordozón, mindenesetre, az ha valamiből csak egy van, és egy helyen, az biztosan sérülékeny. Hiába óvjuk, védjük, ha történik vele valami, igen csak nagy eszmei értékű dolgot vesztünk el.

Érdemes mindenképpen elgondolkodni, hogy hol, hogyan milyen formában őrizzük őket.